Луняєва, Валерія Сергіївна2021-10-072021-10-072021Луняєва, В. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва томатів консервованих цілих із зеленню для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Сергіївна Луняєва ; наук. керівник Марія Володимирівна Янчик. – Київ, 2021. – 156 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35916otherконсервна галузьтомати консервовані цілі із зеленнюсистема НАССРпоказники якостіпоказники безпечностіплан НАССРвиробниче устаткуваннякафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва томатів консервованих цілих із зеленню для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн»Other