Сильчук, Тетяна АнатоліївнаГолікова, Тетяна Петрівна2014-06-062014-06-062013Сильчук, Т. А. Використання житньо-солодового екстракту у виробництві хліба / Т. А. Сильчук, Т. П. Голікова / Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : матеріали V Всеукраїнської наук-практ. конф. – Львів: Львів. ін-т економіки і туризму, 2013. – С. 92–94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14871Досліджено використання житньо- солодового екстракту у виробництві хліба. Встановлено, що внесення екстракту й ферментного препарату амілолітичної дії сприяє збільшенню масової частки декстринів. Показано, що внаслідок внесення екстракту й ферментного препарату відбувається перерозподіл співвідношення вільної та зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. The possibility of rye-malt extract using in bread producing has been investigated. It has been installed that addition in dough of rye-malt extract and enzymatic additive leads to increasing of total content of dextrin in bread and prolong the term of bread storage.uk-UKхлібжитньо-солодовий екстрактферментний препаратдекстриниbreadrye-malt extractenzymatic additivedextrinsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання житньо-солодового екстракту у виробництві хлібаThesis