Вплив інфляційних процесів на реальний сектор економіки України - Чигринець, Олена Анатоліївна (My University, 2010)
Аналізується розвиток реального сектору економіки України протягом 2008-2009 років. Досліджується вплив інфляційних процесів на кон’юнктуру споживчого ринку України. Формулюються практичні рекомендації щодо подолання негативного впливу інфляції. Real sector of Ukraine’s economy in 2008-2009 is analyzed. Inflation processes influence on consumer market of Ukraine is explored. Practical recommendations for inflation’s negative influence curbing are formulated.
Keywords: економічна політика; інфляція; промислове виробництво; індекс споживчих цін; індекс цін виробників; economy policy; inflation; industry production; customer price index; producer price index; кафедра економіки праці та менеджменту