Пшенічнікова, ЮліяАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2015-05-252015-05-252014Пшенічнікова, Ю.О. Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії / Ю. О. Пшенічнікова, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 642https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20698Головною метою наукових досліджень було впровадження нового методу одержання каротиновмісного продукту функціонального призначення з рослинної сировини з мінімальними втратами при його отриманні в умовах підприємств ресторанного господарства, а також використання його як у технології приготування страв зі значним вмістом ретинолу, так і при їх оформленні для розширення асортиментного мінімуму в закладах ресторанного господарства.uk-UKCROQUANTER-технікаCROQUANTER-техникаCROQUANTER-technologyзаклади ресторанного господарствазаведения ресторанного хозяйстваInstitutions restaurantsкафедра готельно-ресторанної справиCroquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономіїOther