Методологічні засади господарського районування як передвісника цільового планування вітчизняної економіки (наукова спадщина О.І. Скворцова) - Гаркавко, Віктор Костянтинович (My University, 2012)
Розглядаються окремі методологічні аспекти господарського районування. Під- креслюється вагомий внесок в розроблення даної наукової проблематики видатного вітчизняного економіста — аграрія О.І. Скворцова. We consider some methodological aspects of economic regionalization. Emphasized significant contribution to the development of outstanding scientific issues domestic economist - agrarian A. Skvortsov.
Keywords: сільськогосподарська економія; господарське районування; сільське господарство; agricultural economy; commercial zoning; agriculture; кафедра економічної теорії