Використання інструментів антикризового управління банківською системою в Україні - Чигринець, Олена Анатоліївна (My University, 2009)
Аналізується сутність кризи національної банківської системи. Досліджуються основні інструменти впливу на банківську систему в умовах кризи. Встановлюється необхідність комплексного застосування заходів щодо оздоровлення банківської системи. The essence of the banking system’s crisis is analyzed. The basic instruments of impact on the banking system in crisis conditions are investigated. Need for an integrated set of application of measures to improve the banking system.
Keywords: банківська система; інструмент впливу; криза; антикризове управління; грошово-кредитна політика; banking system; tool of influence; crisis; crisis management; monetary policy; кафедра економіки праці та менеджменту