Інформаційні технології організації міжміських пасажирських перевезень у регіоні - Олещенко, Любов Михайлівна (My University, 2014)
Запропоновано нову інформаційну технологію для покращення якості міжміських автобусних пасажирських перевезень. Для побудови інформаційних технологій розроблено нові адаптовані гравітаційні моделі пасажирсько-транспортних взаємодій між містами Чернігівської області, які враховують статистичні епіцикли пасажиропотоку у просторі і часі. The new information technology to improve the quality of bus Intercity passenger transport is proposed. For the construction of information technology new adapted gravity models of passenger traffic interactions between the cities of Chernihiv area are developed, that taking into account the statistical epicycles passenger traffic in space and time.
Keywords: передавання даних; інформаційні технології; математична модель; пасажирсько-транспортна взаємодія; гравітаційна модель; пасажиропотік; оптимізація; комунікації; data transmission; mathematical model; information technologies; passenger-vehicle interaction; gravity model; forecasting; passenger traffic; optimization; VHF communications; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.