Використання оптичного сортування в зернопереробній промисловості - Титаренко, А. Л.; Федорченко, К. С. (My University, 2014)
Із розвитком інформаційних технологій, все більше сучасних апаратів та методів з'являються в промисловості. Однією з таких технологій є оптичне сортування. Оптичне сортування набуває популярності у всьому світі. Не стала виключенням і Україна. Широке використання даного виду сортування у галузі переробки зерна обумовлене високою точністю, швидкістю і ефективністю цього методу. With the development of information technology, more modern vehicles and methods appear in the industry. One such technology is the optical sorting. Optical sorting is gaining popularity worldwide. not an exception Ukraine. The widespread use of this type of sorting in the field of grain processing due to high accuracy, speed and efficiency of method.
Keywords: інформаційні технології; оптичне сортування; зернопереробна промисловості; information technology; optical sorting; Grain processing industry