Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичРоманова, Анна Олександрівна2022-02-022022-02-022021Нєміріч, О. В. Розроблення технології поліфункціонального напівфабрикату для солодких збивних страв / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А.О. Романова // Грааль науки. – 2021. – № 11. – С. 151–154https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37010У статті науково обгрунтовано склад поліфункціонального напівфабрикату із використанням дрібнодисперсної харчової емульсії та натрійкарбоксиметилцелюлози. The article scientifically substantiates the composition of a multifunctional semi-finished product using fine food emulsion and sodium carboxymethylcellulose.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїполіфункціональний напівфабрикатнатрійкарбоксиметилцелюлозахарчова емульсіяпіностійкістькратність пінидисперсністьmultifunctional semi-finished productsodium carboxymethylcellulosefood emulsionfoam resistancefoam multiplicitydispersionРозроблення технології поліфункціонального напівфабрикату для солодких збивних стравArticle