Розроблення технології поліфункціонального напівфабрикату для солодких збивних страв - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Романова, Анна Олександрівна (My University, 2021)
У статті науково обгрунтовано склад поліфункціонального напівфабрикату із використанням дрібнодисперсної харчової емульсії та натрійкарбоксиметилцелюлози. The article scientifically substantiates the composition of a multifunctional semi-finished product using fine food emulsion and sodium carboxymethylcellulose.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; поліфункціональний напівфабрикат; натрійкарбоксиметилцелюлоза; харчова емульсія; піностійкість; кратність піни; дисперсність; multifunctional semi-finished product; sodium carboxymethylcellulose; food emulsion; foam resistance; foam multiplicity; dispersion