Пельмені „Ексклюзив”(Патент на винахід 98269) - Ребець, Ростислав Борисович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2012)
Розроблено пельмені, що містять цибулю ріпчасту свіжу, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, які відрізняються тим, що містять білу рибу судак, перець червоний мелений, водорість ламінарію, воду на гідратацію. Developed meat dumplings containing onion, fancy white wheat flour, eggs, salt, sugar, black sprinkling pepper, dusting flour, oil, characterized in that it further comprises white fish sudak, red sprinkling pepper, water-plant laminariya, water on hydratation.
Keywords: пельмені; біла риба судак; морська водорість ламінарія; meat dumplings; white fish sudak; water-plant laminariya; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів