E-learning як інноваційний інструмент навчання і розвитку персоналу готельно-ресторанного бізнесу - Рибчинська, Анна Анатоліївна (My University, 2015)
Електронне навчання ідентифіковане як ключове джерело конкурентоздатної переваги для бізнес-структур, особливо для індустрії готелів і туризму.
Keywords: готелі; туризм; бізнес-структура; бизнес-структура; гостиницы; hotels; business structure; tourism