Кирічок, Тетяна Олександрівна2022-10-172022-10-172022Кирічок, Т. О. Проєкт хлібозаводу в м. Буринь Сумської області з впровадженням виробу дієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Олександрівна Кирічок ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2022. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38319otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб «Губернський»хліб «Гірчичний»булочка «Діабетична з фруктозою»піч А2-ХПК-50піч ReventПроєкт хлібозаводу в м. Буринь Сумської області з впровадженням виробу дієтичного призначенняOther