Видатний вчений П’єр – Сімон Лаплас - Васильченко, А. О.; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2013)
Історична доповідь про життя видатного математика П’єра – Сімона Лапласа. Historical report on the life of the famous mathematician Pierre - Simon Laplace.
Keywords: теорія ймовірностей; теореми; математик; probability theory; theorems; mathematics; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.