Стійкі та нестійкі конкурентні переваги: перспективний та помилковий маркетингові підходи - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2021)
Розглядаються алгоритми перспективного та неперспективного маркетингу, описується різниця стійких та нестійких конкурентних переваг
Keywords: конкурентні переваги; стійкі конкурентні переваги; нестійкі конкурентні переваги; маркетингові підходи; competitive advantages; sustainable competitive advantages; unstable competitive advantages; marketing approaches; кафедра маркетингу