Харітон, Тамара Яківна2016-09-222016-09-222016Харітон, Т. Я. Розроблення способу виробництва кондитерського продукту із сорбційними властивостями до іонів важких металів / Т. Я. Харітон // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 109–111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24133Актуальною проблемою в сучасних умовах є розробка технологій, що передбачають збагачення борошняних виробів харчовими волокнами в тому числі пектиновими речовинами. Така передумова диктується погіршенням екологічних умов, що супроводжується забрудненням оточуючого середовища та харчових продуктів. Current problems in modern conditions is the development of technologies that provide enrichment pastry dietary fibers including pectin. This premise is dictated by the deteriorating environmental conditions, accompanied by environmental pollution and food.uk-UKкафедра харчової хіміїкондитерський продуктсорбційні властивостііони важких металівconfectionery productsorption propertiesions of heavy metalsРозроблення способу виробництва кондитерського продукту із сорбційними властивостями до іонів важких металівOther