Головченко, Оксана ВолодимирівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія Петрівна2012-09-182012-09-182004Головченко, О. В. Перспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктів / О. В. Головченко, Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 11. - С. 57-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2710У статті представлені результати теоретичних та експериментальних досліджень безпечності використання продуктів переробки бобових в процесі приготування хлібобулочних виробів. Проведено визначення активності інгібіторів протеолітичних ферментів – трипсину та хемотрипсину в борошні та солодах люпину, гороху та готових виробах з добавками цих продуктів. The article presents the results of theoretical and experimental studies concerning safety using of lupin products in bakery product production. The activity of proteolytic enzyme inhibitors such as trypsin and hemotrypsin of lupin malt, pea malt and finished products with the addition of these products has been determined.uk-UKбілий люпинсолод люпинухлібобулочні виробиwhite lupinlupin maltbakery productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи та безпечність використання насіння білого люпину для виробництва харчових продуктівArticle