Бойко, Марина Іванівна2012-12-212012-12-212012Бойко, М. І. Удосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікале / М. І. Бойко // 78-а Міжнароднга наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : матеріали конференції. – 2010. – С. 182-184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4809Для удосконалення технології хлібного квасу з використанням зернового екстракту з тритікале, потрібно дослідити органолептичні та фізико-хімічні показники екстрактів різних виробників, збродити квасне сусло приготоване на їх основі, оцінити органолептичні та фізико-хімічні показники готового квасу і таким чином обрати найоптимальніший з них для застосування у виробництві хлібного квасу.To improve the technology of bread kvass using triticale grain extract, to explore the organoleptic and physico-chemical properties of extracts from different manufacturers zbrodyty kvass wort prepared on this basis, to evaluate the organoleptic and physical and chemical characteristics of the finished kvass and thus choose the best ones to use in the production of bread kvass.otherгідроліз крохмалюhydrolysis of starchекстракттритікалегідромодульпатокаextracttriticalecornduty of waterкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення технології квасу із використанням зернового екстракту тритікалеThesis