Теоретичні підходи до визначення поняття «розвиток підприємства» - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2011)
В статті досліджено сутність розвитку підприємства, виділено його характеристики, фактори, якими він обумовлений. Розглянуто взаємозв’язок між розвитком підприємства та ресурсним потенціалом. Essence of development of enterprise is investigational in the article. Development descriptions, factors which it is conditioned, are distinguished. Intercommunication is considered between development of enterprise and resource potential.
Keywords: розвиток підприємства; development company; зміни економічної природи; внутрішнє та зовнішнє середовище; changing economic nature; internal and external environment; кафедра економіки праці та менеджменту