Аналіз основних напрямків формування потенціалу підприємства - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2012)
Визначені основні аспекти щодо процесу формування потенціалу підприємства що базується на ідентифікації та створенні спектру підприємницьких можливостей, структурній побудові, оптимізації організаційних форм та виробничих процесів.
Keywords: формування потенціалу підприємства; інноваційний потенціал підприємства; кафедра обліку і аудиту