Підходи щодо формування та використання кредитного потенціалу комерційного банку - Сілакова, Ганна Віталіївна; Зімінська, О. Г. (Сілакова, Г. В. Підходи щодо формування та використання кредитного потенціалу комерційного банку / Г. В. Сілакова, О. Г. Зімінська // Стратегії інноваційного розвитку економіки: проблеми, перспективи, ефективність : Матеріали ХХХ Міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 4-5 жовт. 2013 р. – Львів : ЛЕФ, 2013. ч. 1 – 132 с. – С. 61-65., 2013)
Досліджено підходи щодо економічної сутності поняття «кредитний потенціал». Визначено основні елементи кредитного потенціалу комерційного банку. Researched approaches to the economic substance of the term "credit capacity." The basic elements of commercial bank lending capacity.
Keywords: банк; кредитний потенціал; оптимізація кредитного потенціалу; bank; credit potential; optimization lending capacity; кафедра фінансів