Собін, Олексій ВладиславовичКорецька, Ірина Львівна2017-04-042017-04-042017Собін, О. В. Начинки. Технологічні вимоги та особливості використання / О. В. Собін, І. Л. Корецка // Хлебный и кондитерский бізнес. - 2017. - №2 (45). – С. 21-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24949Наведено класифікацію начинок для борошняно-кулінарних виробів, розкрито специфіку використання та вимоги до кожної з начинок. Classification of fillings for flour-culinary products, specifics of use and the requirements for each of the fillings.otherтермостабільні начинкиthermostable fillingsборошняно-кулінарні виробиflour-culinary productsфруктові начинкиfruit fillingsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиНачинки. Технологічні вимоги та особливості використанняArticle