Сорока, Анастасія АнатоліївнаРубанка, Катерина Володимирівна2022-10-042022-10-042021Сорока, А. Дослідження впливу екстракту імбиру на кислотне число жиру / А. Сорока, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч 1. – С. 238https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38007Робота присвячена вивченню впливу екстракту імбиру на кислотне число маргарину в процесі його зберігання. Доведена можливість застосування рослинного екстракту як природного консерванта для маргарину. Надані рекомендації що до дозування досліджуваного компонента. The work is devoted to the study of the influence of ginger extract on the acid value of margarine during its storage. The possibility of using a plant extract as a natural preservative for margarine has been proven. Recommendations for the dosage of the studied component are provided.otherкафедра технології консервуванняімбирекстрактмаргаринкислотне числоgingerextractmargarineacid numberДослідження впливу екстракту імбиру на кислотне число жируThesis