Оболкіна, Віра ІллівнаЄмельянова, Ніна ОлександрівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаБондарчук, Оксана Василівна2012-06-262012-06-262009Оболкіна, В. І. Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця, О. В. Бондарчук // Наукові праці ОДАХТ. - 2009. - Вип. 36, Т. 1 - С. 190-192.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1886Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності (борошно та крупку) та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion (flour and char) and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.uk-UKздобне печивоbutter biscuitsпшеничне борошнопшеничний солодwheat flourwheat maltкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива