Сторчило, Є.Подобій, Олена Валеріївна2014-10-232014-10-232014Сторчило, Є. Кисломолочні закваски в домашніх умовах / Є. Сторчило, О. В. Подобій / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17555Проблема неякісних молочних продуктів зумовлена, в першу чергу довготривалими термінами споживання. Стерильні йогурти зберігаються довше, але вони мають знижену біологічну цінність. The problem of low-quality dairy products due primarily long term consumption. Sterile yogurt stored longer, but they have a lower biological value.otherйогуртмолочні продуктикисломолочні закваскикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівyogurtdairy productsferment milkКисломолочні закваски в домашніх умовахOther