Цінності в житті людини та суспільства - Сич, Марина Анатоліївна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2015)
Основою еволюції філософських уявлень про цінності була давня теоретична традиція, що подавала відношення людини до світу в дихотомії знання та цінностей. Віддавна світ ціннісних переживань перебував у центрі філософських досліджень, головним чином у його етичних, естетичних та релігійних проявах. The basis of the evolution of philosophical ideas about values was long the theoretical tradition that filed the relation of man to the world as a dichotomy of knowledge and values. Concerning the world experiences was valuable in the center of philosophy research, primarily in its ethical, aesthetic and religious manifestations.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; цінність; мораль; суспільство; філософія; value; morality; society; philosophy