Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2012-11-262012-11-262008Дорохович, А. М. Дослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитолі / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 9 (46). - С. 21-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3852В статті розглянуто вплив цукрозамінника лактитолу на кінетику та динаміку тепломасообмінних процесів, які відбуваються під час термообробки кексів. Визначено оптимальні параметри ведення технологічного процесу випікання кексів. Досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів кексів на цукрі білому та лактитолі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.uk-UKцукрозамінник лактитолсахарозаменитель лактитолlaktitol sweetenerпребіотиккекскінетика та динаміка тепломасообмінних процесівпребиотиккинетика и динамика тепломассообменных процессовprebioticcakekinetics and dynamics heat and massкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитоліArticle