Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаГрек, Олена Вікторівна2019-04-222019-04-222019Овсієнко, К. Актуальність виробництва сироваткових сирів / К. Овсієнко, О. Грек // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р. – Х. : ХДУХТ, 2019. – С. 145-146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29061Запропонований спосіб виробництва сироваткових сирів дозволяє скоротити тривалість процесу концентрування та є ефективним сучасним способом переробки молочної сироватки із комплексним використанням всіх її компонентів.uk-UKсироваткасирвершкибілковий концентратwheycheesecreamprotein concentrateкафедра технології молока і молочних продуктівАктуальність виробництва сироваткових сирівOther