Лявинець, Георгій МихайловичГавриш, Андрій ВолодимировичАрсеньєва, Лариса Юріївна2015-12-112015-12-112012Лявинець, Г. М. Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикату / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, Л. Ю. Арсеньева // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 44-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21951Розроблення нового фіто-олійного напівфабрикату дозволяє отримати соуси емульсійного типу зниженої енергетичної цінності для лікувально- профілактичного харчування завдяки вмісту природних полісахаридів та антиоксидантів в порошку пряно-ароматичної сировини. The development of a new semi phyto-oil emulsion sauces provides a type of low energy value for healthcare food thanks to the natural polysaccharides and antioxidants in aromatic powder materials.пряно-ароматична сировинафіто-олійний напівфабрикатсушена сировинаaromatic raw materialsherbal oil cake mixdried raw materialsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикатуOther