Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикату - Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2012)
Розроблення нового фіто-олійного напівфабрикату дозволяє отримати соуси емульсійного типу зниженої енергетичної цінності для лікувально- профілактичного харчування завдяки вмісту природних полісахаридів та антиоксидантів в порошку пряно-ароматичної сировини. The development of a new semi phyto-oil emulsion sauces provides a type of low energy value for healthcare food thanks to the natural polysaccharides and antioxidants in aromatic powder materials.
Keywords: пряно-ароматична сировина; фіто-олійний напівфабрикат; сушена сировина; aromatic raw materials; herbal oil cake mix; dried raw materials; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи