Бабанов, Ігор ГеннадійовичБеседа, Сергій ДмитровичБабанова, Олена Ігорівна2016-03-302016-03-302015Бабанов, І. Г. Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів / І. Г. Бабанов, С. Д. Беседа, О. І. Бабанова // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22668З метою технічного і технологічного переоснащення обладнання м’ясопереробної промисловості необхідно передбачити створення нових технічних засобів, які дозволять комплексно механізувати та автоматизувати технологічні процеси. Широке застосування повинні знайти автоматизовані комплекси і лінії, нові види обладнання, гнучкі виробничі системи з мікропроцесорним керуванням, робототехника. For the purpose of technical and technological re-equipment equipment meat industry should provide creation of new technologies that will mechanize and automate complex processes. Widespread use must find automated systems and lines, new types of equipment, flexible production system with microprocessor controlled robotics.uk-UKтермічна обробкаковбасні виробиобладнанняsausagesequipmentheat treatmentкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПристрій для термічної обробки ковбасних виробівOther