Майонез - Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2004)
Майонез містить рослинну рафіновану дезодоровану олію, сою мікронізовану, сухе знежирене молоко, цукор, сіль, соду, гірчичний порошок, оцет та воду. Додатково містить камедь ксантану, камедь ріжкового дерева та камедь гуари. A mayonnaise contains a vegetable refined deodorized oil, micronized soybeans, dry nonfat milk, sugar, salt, soda, mustard powder, vinegar and water. It is supplemented with xantan gum, carob bean gum and guar gum.
Keywords: майонез; mayonnaise; xantan; ксантан; гуар; guar; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів