Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРябоконь, Наталія ВалеріївнаКостенко, Ірина МиколаївнаЛучковська, Альона ЮріївнаКорольчук, Ірина Миколаївна2017-04-252017-04-252014Патент 105723 UA, МПК А23С 9/00 (2014.01). Спосіб отримання згущених молочних консервів з рослинними екстрактами / Осьмак Т. Г., Рябоконь Н. В., Костенко І. М., Лучковська А. Ю., Корольчук І. М. – а 2013 04272 ; заявл. 05.04.2014 ; опубл. 10.06.2014, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25115Винахід належить до способу отримання згущених молочних консервів з рослинними екстрактами, який передбачає підготовку та згущення пастеризованого молока з цукровим сиропом, охолодження, розфасовку готового продукту, де в процесі згущення до вмісту сухих речовин 72-74 % вносять екстракт липи та м'яти у кількості 2-3 % і сироп шипшини - 2,5-3,5 % від маси готового продукту, з наступним згущенням до вмісту сухих речовин 73-74 %. The invention relates to a process for condensed canned milk with plant extracts, which provides training and thickening pasteurized milk with sugar syrup, cooling and packaging of the finished product, where the condensation process to the dry matter content 72-74% made of lime and mint extract in quantity 2.3% and rosehip syrup - 2.5-3.5% by weight of the finished product, followed by thickening solids content 73-74%.uk-UKзгущені молочні консервиcondensed canned milkекстрактextractкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійСпосіб отримання згущених молочних консервів з рослинними екстрактами (патент на винахід № 105723)Other