Шляхи оптимізації процесів державного регулювання фондового ринку України - Еш, Світлана Миколаївна; Гречко, О. (My University, 2012)
Охарактеризовано проблеми розвитку та становлення фондового ринку як складової фінансового ринку України. Розглянуто сутність шляхів оптимізації державного регулювання фондового ринку. Проаналізовано основні завдання державного регулювання.
Keywords: фондовий ринок; оптимізація; шляхи оптимізації; державне регулювання; фінансовий ринок; фондовый рынок; оптимизация; пути оптимизации; государственное регулирование; финансовый рынок; stock market; optimizing; ways optimizing; government regulation; financial market; кафедра фінансів