Шульга, Наталія МихайлівнаБоднарчук, Оксана ВасилівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192009Шульга, Н. М. Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозу / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель, О. В. Бондарчук // Екотрофологія. Аспекти продовольчої та харчової безпеки : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 17-18 вер. 2009 р. – К. : БНАУ. - 2009. – 168 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19767Наведено результати дослідження розвитку в кефірі дріжджів, які н зброджують лактозу. Results are resulted research of development in kefir of yeasts which not sbrazhivayut a lactose.кефірkefirдріжджіyeastsлактозаlactoseбродінняfermentationкафедра біотехнології і мікробіологіїБіостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозуThesis