Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозу - Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2009)
Наведено результати дослідження розвитку в кефірі дріжджів, які н зброджують лактозу. Results are resulted research of development in kefir of yeasts which not sbrazhivayut a lactose.
Keywords: кефір; kefir; дріжджі; yeasts; лактоза; lactose; бродіння; fermentation; кафедра біотехнології і мікробіології