Значення соціального пакету для українських підприємств в сучасних умовах - Ткаченко, Ольга Миколаївна (My University, 2011)
У статті розглянуто основні складові соціального пакету та підходи щодо його формування. Досліджено ефективність надання соціальних послуг та благ на вітчизняних підприємствах. Обґрунтовано суть соціального пакета як механізму мотивації трудової діяльності. Визначено оптимальний метод впровадження соціальних пакетів на підприємствах.
Keywords: соціальний пакет; додаткова заробітна плата; додаткові соціальні пільги; мотивація трудової діяльності; соціальне забезпечення працюючих; социальный пакет; дополнительная заработная плата; мотивация трудовой деятельности; Social package; additional ettlings; motivation of labour activity; public welfare of workings; кафедра економіки і права