Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 105972) - Доценко, Віктор Федорович; Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Противень, Анастасія Миколаївна (My University, 2016)
Бісквітний напівфабрикат, який містить борошно пшеничне, крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж, есенцію та додатково порошок з ягід ожини. Biscuit cake mix that contains wheat flour, potato starch, sugar, egg, essence and additionally powder with berries blackberry
Keywords: порошок з ягід ожини; berries blackberry powder; бісквітний напівфабрикат; semi-finished biscuit; кафедра готельно-ресторанної справи