Доценко, Віктор ФедоровичШидловська, Олена БроніславівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаПротивень, Анастасія Миколаївна2016-06-292016-06-292016Патент на корисну модель № 105972, МПК (2016.01) A21D 13/00. Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату / Доценко В. Ф., Шидловська О. Б., Медвідь І. М., Противень А. М. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201510284; заяв. 21.10.2015; опубл. 11.04.2016; Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23718Бісквітний напівфабрикат, який містить борошно пшеничне, крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж, есенцію та додатково порошок з ягід ожини. Biscuit cake mix that contains wheat flour, potato starch, sugar, egg, essence and additionally powder with berries blackberryuk-UKпорошок з ягід ожиниberries blackberry powderбісквітний напівфабрикатsemi-finished biscuitкафедра готельно-ресторанної справиКомпозиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 105972)Other