Спосіб виробництва паливних гранул (Патент на корисну модель № 62321) - Крицький, Денис Вікторович; Риндюк, Дмитро Вікторович (My University, 2011)
Спосіб виробництва паливних гранул, що включає підготовку вихідної сировини, її нагрів і пресування, який відрізняється тим, що нагрів вихідної сировини проводиться при температурі 130-160°С.

Method of manufacturing fuel pellets, including preparation of raw materials, its heating and pressing, which is characterized in that the heating the feedstock at a temperature 130-160°C.
Keywords: паливні гранули; pellets; нагрів; пресування; температура; heating; pressing; temperature