Пенкальська, Марія СтепанівнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія Петрівна2021-03-092021-03-092020Пенкальська, М. С. Кокосовий горіх як сировина для виготовлення рослинного молока в умовах закладів ресторанного господарства / М. С. Пенкальська, О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32842Публікація розкриває можливості виробництва рослинного молока із кокосового горіха у закладах ресторанного господарства.otherкокосовий горіхрослинне молокоcoconutplant milkкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКокосовий горіх як сировина для виготовлення рослинного молока в умовах закладів ресторанного господарстваThesis