Кокосовий горіх як сировина для виготовлення рослинного молока в умовах закладів ресторанного господарства - Пенкальська, Марія Степанівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2020)
Публікація розкриває можливості виробництва рослинного молока із кокосового горіха у закладах ресторанного господарства.
Keywords: кокосовий горіх; рослинне молоко; coconut; plant milk; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції