Доклінічне вивчення препарату Ізатізон - Микитенко, Н. С.; Потопальский, Анатолій Іванович; Заїка, Леонід; Болсунова, Ольга; Карпов, Олександр Вікторович (My University, 2013)
При проведенні дослідження препарату Ізатізон було визначенно, що досліджуваний препарат має два піки в УФ області спектру (244,0; 274,0), що відповідають за будову препарату, і один пік (360,0) у видимому діапазоні, що відповідає за забарвлення. Розмір частинок препарату у воді 775 нм., у ДМСО - 148,0 нм. Дзета-потенціал частинок препарату - -4,1. Розмір та дзета-потенціал частинок препарату відіграють важливу роль при ведені їх в організм in vivo. Найкраща концентрація ізатізону для проведення спектральних досліджень на спекорді 1 мл/л. It was determined that the drug has the Izatizon peaks 244,0; 274,0; 360,0. The best concentration of drug research is 1 ml/l. The size of particles in water 775,0 nm., And DMSO - 148,0 nm. The value of the zeta potential of the particles of the drug izatizon corresponds to -4,1. The product has two peaks in the UV region of the spectrum, indicating a complex structure and a peak in the visible range - the presence of yellow color. The size and zeta potential drug particles play an important role in the body led them in vivo. The best concentration for research on a spectrophotometer is 1 ml/l.
Keywords: ізатізон; Izatizon; доклінічне вивчення; pre-clinical study; кафедра біотехнології і мікробіології