Особливості формування сукупного попиту та сукупної пропозиції в Україні - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2002)
Розглядаються особливості формування сукупних попиту і пропозиції в Україні в період переходу до ринкової економіки та шляхи встановлення макроекономічної рівноваги. The specificities of forming of aggregate demand and supply in Ukraine in the period of transformation to market economy and the ways of macroeconomic balance establishing are examined.
Keywords: сукупний попит; сукупна пропозиція; макроекономічна рівновага; aggregate demand; aggregate supply; macroeconomic balance; кафедра маркетингу