Пробірний контроль. Методи аналізу дорогоцінних металів. Серія „Товарознавство” Підручник - Назимок, Микола Михайлович; Артюх, Тетяна Миколаївна; Боровиков, О. Я. (My University, 2010)
У підручнику надано теоретичні основи та методологію випробувань матеріалів з вмістом дорогоцінних металів, наведено сферу застосування результатів випробувань, додатки для визначення вмісту дорогоцінних металів. Видання призначене для студентів вищих навчальних закладів, експертів Державної пробірної служби, незалежних експертів у галузі оцінки ювелірних виробів, експертів банків, ломбардів. The textbook provided the theoretical framework and methodology for testing materials containing precious metals, given the scope of the test results, applications for the determination of precious metals. The publication is intended for university students, experts state assay office, independent experts in the field of evaluation jewelry experts banks, pawnshops.
Keywords: ювелірні вироби; дорогоцінні метали; золото; срібло; платина; паладій; родій; хімічні методи аналізу; jewelry; precious metals; gold; silver; platinum; palladium; rhodium; chemical methods of analysis; кафедра експертизи харчових продуктів