Діагностування перспектив розвитку підприємств кондитерської промисловості України - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2018)
В роботі досліджено перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України. Обгрунтовано, що значною мірою він буде залежати від динаміки збільшення доходів населення нашої країни і успішності подальшої реалізації експортного потенціалу на міжнародному ринку. В работе исследованы перспективы развития предприятий кондитерской отрасли Украины. Обосновано, что в значительной степени оно будет зависеть от динамики роста доходов населения нашей страны и успешности дальнейшей реализации экспортного потенциала на международном рынке. The prospects of the development of enterprises of the confectionery industry of Ukraine are investigated in the work. It is substantiated that to a large extent it will depend on the dynamics of the growth of incomes of our country and the success of further realization of export potential in the international market.
Keywords: кафедра економіки і права; розвиток; development; кондитерська промисловість; confectionery industry