Фарш рибний кормовий (Патент на корисну модель № 54785) - Віннов, Олексій Сергійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2010)
Фарш рибний кормовий включає подрібнені рибні відходи та рибу, відсортовану при виготовленні харчової продукції, та консервант. Як консервант фарш містить електроактивований розчин хлориду натрію 0,3 %. Feed minced fish includes minced fish wastes and fish sorted while making food products and a preserving agent. The minced fish comprises a 0.3 % electroactivated solution of sodium chloride as the preserving agent.
Keywords: рибні відходи; електроактивований розчин; фарш рибний; fish wastes; electroactivated solution; mince fish; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології консервування