Мамченко, Людмила ЄвгенівнаПахар, Аліна2024-11-222022Пахар, А. Особливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів" / А. Пахар, Л. Мамченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 6 жовтня 2022 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 184–185.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45914ukзакускийогурткеш’юsnacksyogurtcashewsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОсобливості технології холодної закуски "Мезе з баклажанів"Thesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043X