Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Клеймьонова, Олена Геннадіївна (My University, 2022)
Запропоновані збагачені вафлі, окрім традиційних інгредієнтів, у рецептурі жирової начинки містять порошок з обліпихи та імбиру, а для виготовлення вафельного листа частина пшеничного борошна замінена борошном із пророщеного зерна пшениці. The proposed enriched waffles, in addition to the traditional ingredients, contain sea buckthorn and ginger powder in the fat filling recipe, and for the production of the waffle sheet, part of the wheat flour is replaced with flour from sprouted wheat grains.
Keywords: обліпиха; імбир; вафельний лист; борошно з пророщених зерен; кафедра технології оздоровчих продуктів