Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаКлеймьонова, Олена Геннадіївна2023-03-132023-03-132022Башта, А. Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення / А. Башта, О. Клеймьонова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 54–56https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39049Запропоновані збагачені вафлі, окрім традиційних інгредієнтів, у рецептурі жирової начинки містять порошок з обліпихи та імбиру, а для виготовлення вафельного листа частина пшеничного борошна замінена борошном із пророщеного зерна пшениці. The proposed enriched waffles, in addition to the traditional ingredients, contain sea buckthorn and ginger powder in the fat filling recipe, and for the production of the waffle sheet, part of the wheat flour is replaced with flour from sprouted wheat grains.otherпорошок обліпихипорошок імбирувафліsea ​​buckthorn powderginger powderwafflesкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначенняThesis