Кузьмін, Олег ВолодимировичМурзін, Андрій ВадимовичРуських, Аліна ІгорівнаРемезок, Петро ВолодимировичСалига, Василь Іванович2019-11-252019-11-252019Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі / О. В. Кузьмін, А. В. Мурзін, А. І. Руських, П. В. Ремезюк, В. І. Салига // Інтернаука. – 2019. – Т. 1, № 20 (60). – С. 55–65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30366В роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини. The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need.uk-UKкваліметріяякістьхарчуванняqualimetrydietqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВизначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесіArticle