Про використання концепту як базового поняття когнітивної лінгвістики для полегшення вивчення іноземної мови - Яненко, Лариса Петрівна (My University, 2011)
У статті підкреслено, що досягнення когнітивної лінгвістики можуть полегшити і покращити навчальні технології для надійного засвоєння новітніх знань. The article emphasizes that achievements of cognitive linguistics can facilitate and improve teaching methods for reliable absorption of new knowledge.
Keywords: когнітивна лінгвістика; методика викладання; концепт; cognitive linguistics; concept; methods of teaching; кафедра іноземних мов професійного спрямування