Головченко, Валерій МиколайовичЛопатін, Г. А.Ковбаса, Володимир Миколайович2012-06-262012-06-262001Головченко, В. М. Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів / В. М. Головченко, Г. А. Лопатін, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - №1. – С.23 – 25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1904В статті наведено дослідження хімічного складу і фізико-хімічних властивостей екструдатів сої, гороху та люпину.uk-UKекструдатиэкструдатыproducts of extrusionшротконцентрати із зернобобовихнові види харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівконцентраты из зернобобовыхmealconcentrates of leguminous plantsnew kinds of food productsЕкструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів