Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана ОлександрівнаБончак, Інна ВасилівнаФіліпенко, Вікторія Валеріївна2014-05-192014-05-192014Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, І. В. Бончак, В. В. Філіпенко / Восточно-европейский журнал передовых технологий. – 2014. – № 2/12 (68), Ч. 2. – С. 95-101https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14404Важливим шляхом виробництва продуктів «оздоровчого харчування» є збагачення базової продукції відсутніми фізіологічно-активними інгредієнтами. До числа таких інгредієнтів відносяться сушені овочеві порошки. Запропонована технологія виробництва хлібобулочної продукції із внесенням капустяного порошку в оптимальних дозах, що значно покращує харчову цінність виробів, збагачуючи їх мікронутрієнтами, надає їм імунологічних і радіопротекторних властивостей.капустного порошка. Important production by «health food» is the enrichment of basic products missing physiologically active ingredients. Such ingredients include vegetable powders are dried . The technology of production of bakery products with the introduction of cabbage powder in optimal doses, which greatly improves the nutritional value of products , enriching them with micronutrients , giving them immunological and radioprotection properties.uk-UKхлібобулочні виробитехнологіякапустакунжутовочевий порошокякісні показникинасіння льонуbakery productstechnologycabbagesesame seedsvegetable powderflax seedsquality indicatorsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировиниArticle