Управління стратегічним розвитком підприємств хлібопекарської галузі - Ставицький, Олександр Вікторович (My University, 2015)
Дисертація присвячена дослідженню теоретико-методичних положень та розробці практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління стратегічним розвитком підприємств. The research focuses on theoretical and methodical positions and development of practical recommendations for improving the management of the strategic development of enterprises.
Keywords: стратегічний розвиток; підприємство; стратегія; strategic development; enterprise; business strategy