Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів Національного університету харчових технологій - Ковбаса, Володимир Миколайович; Устинов, Юрій Васильович (My University, 2007)
Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.

The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food ingre dients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.
Keywords: екструзія; харчові концентрати; борошно; суха клейковина; цукрозамінники; extrusion; food concentrates; flour; dry gluten; sweeteners; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів